Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з використання та охорони лісів, водоймищ, родовищ корисних копалин, рослинного і тваринного світу та інших природних ресурсів

Дата: 19.10.2018 13:10
Кількість переглядів: 515

19 жовтня перший заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук провів засідання постійно діючої комісії Білоцерківської   районної державної адміністрації з питань використання та охорони лісів, водоймищ (річок, ставків, озер), родовищ корисних копалин, рослинного і тваринного світу та інших природних ресурсів у Білоцерківському районі.

Серед розглянутих питань – приведення розміру орендної плати по договору оренди водного об’єкту, кладеного з ТОВ «Біла Вежа» відповідно до вимог чинного законодавства, дотримання ФОП Дригало цільового використання орендованої земельної ділянки водного фонду, відповідно до умов раніше укладеного договору. Також було розглянуто заяву ТОВ «Аква-Коржівка» про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду зі зміною цільового призначення.  

В обговоренні питань прийняли участь депутати районної ради Юрій Базяк, Олександр Балановський, начальник відділу містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури адміністрації Вадим Бублій, начальник міськрайонного управління у Білоцерківському районі та м. Біла Церква ГУ Держгеокадастру у Київській області Михайло Борозинець.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень