Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Пилипчі відбулися громадські слухання з питань охорони громадського порядку

Дата: 28.02.2019 13:07
Кількість переглядів: 585

Фото без опису28 лютого на території Пилипчанської сільської ради відбулися громадські слухання з питань охорони громадського порядку. Згідно з затвердженим графіком виїзд до Пилипчанської сільської ради здійснили в.о. голови адміністрації Юрій Савчук, спеціаліст юридичного відділу апарату адміністрації Анна Калікіна, головний спеціаліст з питань взаємодії із правоохоронними органами та протидії проявам корупції Світлана Корнійчук, фахівець центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді Наталія Мельник, дільничний офіцер поліції Юрій Карпенко. Участь у слуханнях також взяли сільський голова Василь Ярмола, депутатський корпус, члени виконкому та громадскість.

У ході зустрічі обговорено стан правопорядку на території сільської ради. Дільничний офіцер прозвітував про ситауцію з даного питання на території сіл Пилипча, Городище та Глибочка, які входять до складу Пилипчанської сільської ради. За його словами в селах Глибічка та Пилипча високий рівень злочинності, а саме крадіжок. Втім, розкривати злочини не завжди вдається через небажання громадян, які могли стати випадковими свідками, повідомляти інформацію правоохоронним органам. Ситуацію інколи погіршує і те,що про крадіжки, які трапляються на території дачних кооперативів, потерпілі повідомляють лише через певний час. А як відомо, такі види злочинів краще розвкривати по "гарячим слідам". Серед проблемних питань звучали й такі: несанкціонована вирубка дерев та самогоноваріння. Також голова сільської ради Василь Ярмола звернувся з проханням до дільничного офіцера щодо проведення профілактичної роботи серед шкільної молоді. 

Крім цього, усі присутні мали можливість заповнити анонімні анкети та оцінити роботу дільничного офіцера поліції, задати питання керівництву району чи представникам районної адміністрації.

Наступний такий виїзд запланований на 13 березня на території Глушківської та Храпачівської сільських рад.

Додамо, що протягом 2018 року здійснено виїзди в 26 населених пунктів. За кожним претензійним зверненням вжито заходів, а висловлені побажання та пропозиції враховано в подальшій роботі за конкретними напрямками. Також складено спільні плани покращення криміногенної ситуації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень