Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За досвідом - на Білоцерківщину

Дата: 05.07.2018 13:04
Кількість переглядів: 549

Фото без опису4 липня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур зустрівся з представниками киргизької делегації, яку очолював Президент ТПП Киргизької Республіки Марат Шершекеєв. Метою зустрічі було ознайомлення з кращими практиками роботи переробних підприємств району, вивчення досвіду їх роботи, а також питання щодо поліпшення інвестиційного клімату. Зокрема, у рамках візиту іноземні гості відвідали ряд переробних підприємств району. Зокрема, ТДВ "Василівське", Білоцерківський молочний комбінат та ТМ "Маршалок".  

Іноземну делегацію гостинно зустріли в Білоцерківській районній державній адміністрації.  Під час бесіди з очільником району Геннадієм Джегуром мова йшла про співробітництво, розвиток економіки та можливе  залучення  інвестицій. Геннадій Васильович акцентував увагу на важливості зміцнення дружніх зв’язків між країнами в цілому та окремими регіонами, а також підкреслив, що нам є чому повчитися один у одного.  Сторони виразили зацікавленість у двосторонній співпраці у галузі сільського господарства, а також обмінялись думками щодо специфіки ведення сільського господарства в Україні та Киргизстані. 

Як відомо, ТМ "Маршалок" займається виробництвом і оптовою реалізацією ковбасної, м’ясної та кондитерської продукції, сирів, а також заморожених напівфабрикатів. Це компанія заснована на українських сімейних традиціях високої культури харчування. Продукцію виробляють на австрійському та німецькому обладнанні, вона відповідає українським та європейським стандартам якості. 

Білоцерківський молочний комбінат вразив гостей  інноваційністю потужностей для виробництва широкої лінійки молочної продукції. Доречі, комбінат – єдиний виробник молочних сумішей для коктейлів і морозива компанії «McDonald`s» в Україні, а також постачальник молочних сумішей для Молдови, Білорусії, Азербайджана та Грузії.

ТДВ "Василівське"  спеціалізується на рослинництві та тваринництві. А ще на підприємстві швидкими темпами розвивається садівництво та ягіднитво. За словами директора Юрія Кириченка, вже закладено понад 70 гектарів волоського горіха, 16 гектарів кущів чорної смородини, 7 гектарів фундука та з тисячі саджанців сливи. В планах - реалізація потужного проекту нового покоління функціональних оздоровчо-лікувальних продуктів із натуральної сировини, в рамках якого планується  реконструкція цеху по виготовленню соків та джемів, цеху по лущенню та фасуванню ядра горіха та фундука, установка морозильних камер та виготовлення концентрату і сушіння жмиху смородини для подальшої реалізації виробникам чаю. 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень