Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки районного фотоконкурсу «Молодь Білоцерківщини - майбутнє твоє, Україно!»

Дата: 03.07.2018 12:55
Кількість переглядів: 574

Фото без описуМолодь Білоцерківщини - обдарована, ініціативна, творча. У цьому ми вкотре переконалися завдяки районному фотоконкурсу «Молодь Білоцерківщини - майбутнє твоє, Україно!», який був оголошений відділом молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації. Чудові пейзажі, мальовничі фотографії презентували професійні фотографи та аматори з Білоцерківщини.

Вього було надіслано більше ста фотографій. Фотороботи були представлені у 9 тематичних рубриках, з яких найчисельнішою стала рубрика «Нас єднає Україна». Переможцями районного фотоконкурсу «Молодь Білоцерківщини - майбутнє твоє, Україно!» стали: Проценко Євген (с. Шкарівка), Хохліна Вікторія (с. Скребиші), Гребеніченко Юлія (с. Шкарівка), Щербина Євген (с. Острійки). 

Днями переможців фотоконкурсу нагородив грамотами та подарунками заступник голови районної адміністрації Володимир Толочко. Вітаємо переможців, а також дякуємо всім учасникам  за проявлену активність, та сподіваємося, що і надалі ви будете радувати всіх нас своїми знахідками, відображеними у кадрі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень