Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги представників малого та середнього бізнесу!

Дата: 03.12.2018 12:51
Кількість переглядів: 554

Фото без описуУ вівторок, 11 грудня, об 11.00 у місті Біла Церква відбудеться семінар для юридичних осіб на тему «Адміністрування податків і зборів з юридичних осіб: коротко про головне. Застосування електронних сервісів ДФС України», який проводить Білоцерківське управління ГУ ДФС у Київській області.

У семінарі візьмуть участь: Павло Козирєв - начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області, Кравченко Леся –заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування податків і зборів з юридичних осіб Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області, Вознюк Вадим – заступник начальника  відділу адміністрування податків і зборів з юридичних осіб Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області, Довгаль Леся    - начальник відділу погашення боргу Білоцерківського управління  ГУ ДФС у Київській області, Коломієць Оксана - ГДІ Білоцерківської ДПІ Білоцерківського управління  ГУ ДФС у Київській області.

 

Семінар відбудеться 11 грудня (вівторок), об 11.00, у приміщенні Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області за адресою: вулиця Спартаківська, 15, 5 поверх,  актова зала.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень