Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Піротехніки ДСНС знищили 27 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни

Дата: 19.02.2019 12:48
Кількість переглядів: 517

Фото без опису18 лютого під час обстеження території в с. Фурси, Білоцерківського району, урочище Товста фахівцями групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Біла Церква було виявлено 27 вибухонебезпечних предметів, а саме: 1 артилерійський снаряд калібру 152 мм, 8 артилерійських снарядів калібру 37 мм, 6 артилерійських снарядів калібру 20 мм, 2 авіабомби АО-25; 3 авіабомби АО-8; 4 авіабомби АО-2,5; 1 мінометна міна калібру 82 мм; 1 граната Ф-1 та граната РГД-5. 

Дані вибухонебезпечні предмети було вилучено та знешкоджено шляхом підриву у завчасно визначеному кар’єрі для знищення вибухонебезпечних предметів.

Рятувальники Київщини звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Слід пам'ятати, що ні в якому разі не можна брати їх в руки, переносити, розбирати, завдавати ударів тощо. У разі їх виявлення необхідно негайно сповістити рятувальників за номером телефону "101" або правоохоронців за номером телефону "102".

За інформацією http://kyivobl.dsns.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень