Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині розпочинається місячник благоустрою

Дата: 18.03.2019 12:39
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

З 18 березня у Білоцерківському районі стартує двомісячник благоустрою. Проведення таких заходів – це традиційна практика і за цей час обслуговуючі підприємства, комунальні структури та небайдужі мешканці наводять порядок після зимового періоду.

Розпорядженням голови Білоцерківської районної державної адміністрації затверджено перелік робіт, які повинні бути зроблені під час двомісячника. Наприклад прибирання вулиць, доріг, узбіччя тротуарів, зупинок транспорту, спортивних майданчиків, кладовищ, меморіальних комплексів, тощо. Також запланована висадка зелених насаджень та традиційні толоки.

Варто зауважити, що робота з благоустрою не є сезонною і потребує щоденної уваги. На кожному з нас лежить відповідальність за належний стан довкілля. Тому закликаємо всіх долучитися до заходів і прибрати біля приватних угідь, будинків, закладів торгівлі, підприємств, установ і організацій, подаючи приклад підростаючому поколінню, тим самим привчаючи його до чистоти та порядку. І пам’ятаймо, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять.

фото з відкритих джерел 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень