Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під час засідання колегії оголосили про проведення двомісячника благоустрою та проаналізували готовність сільськогосподарських підприємств району до весняно-польових робіт

Дата: 28.03.2019 12:37
Кількість переглядів: 572

Фото без описуСьогодні, 28 березня, відбулося засідання колегії Білоцерківської районної державної адміністрації, яке проводив в.о.голови адміністрації Юрій Савчук. 

Участь у засіданні взяли члени колегії,  керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади,  голови місцевих рад, керівники окремих підприємств, установ, організацій району, представники ЗМІ. 

Учасники засідання заслухали план проведення заходів щодо двомісячника благоустрою в населених пунктах району, стану обслуговування доріг в Білоцерківському районі в зимовий період 2018-2019 року та проаналізували готовність сільськогосподарських підприємств району до весняно-польових робіт 2019 року.

Крім цього, відбулася презентація програм державної підтримки підприємств АПК, фермерських господарств. Також присутніх ознайомили з комерційними пропозиціями компанії «Олам Україна» та розглянули можливі варіанти співпраці громад району з ГО «Правова єдність» в рамках надання безоплатної правової допомоги.

На завершення роботи Юрій Савчук наголосив на необхідності активізації діяльності керівників та працівників відповідних підрозділів по кожному напрямку розглянутих питань та було прийнято конкретні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень