Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчання з питань антикорупційного законодавства

Дата: 01.02.2018 12:35
Кількість переглядів: 540

Фото без опису01 лютого відбулося навчання з питань антикорупційного законодавства. Під час засідання розглядалося три питання, де головний спеціаліст з питань взаємодії із правоохоронними органами та протидії проявам корупції районної державної адміінстрації Світлана Корнійчук звернулася до державних службовців з проханням відповідально поставитися до змісту інформації, яку декларуючий буде вносити в декларацію, наголосила на своєчасності і правильності заповнення щорічної декларації, звернула увагу на типові помилки, які допускаються суб’єктами декларування при заповненні декларації та надала певні рекомендації як їх уникнути.

Кожному було надано пам’ятки декларанта, де вказано посилання, за якими декларуючий матиме змогу знайти більше інформації у відкритих державних реєстрах для заповнення декларації. Також доповідач наголосила на тому, що Закон «Про запобігання корупції» передбачає 7 днів для подання виправленої декларації.

Крім цього увагу присутніх було звернуто на статтю 28 «Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів», де розглянуто що таке конфлікт інтересів, його види. Роз’яснено що потрібно робити при виникненні конфлікту інтересів, варіанти заходів із їх врегулювання. Також було розглянуто статтю 62, адже людина несе відповідальність згідно чинного законодавства, а саме кримінального, адміністративного і дисциплінарного. Якщо працівнику оголошено про кримінальне порушення, керівник зобов’язаний про це повідомити. Також має пройти засідання дисциплінарної комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень