Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про членство в Товаристві Червоного Хреста України

Дата: 26.09.2018 12:31
Кількість переглядів: 1730

Членом Товариства Червоного Хреста України можуть бути громадяни України, іноземні громадяни, особи без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, визнають Статут Товариства, Кодекс поведінки членів, волонтерів та працівників організації Товариства, сплачують вступні та щорічні членські внески і досягли 14 років. Особи, молодші 18 років, можуть бути членами Товариства за погодженням одним із батьків. Всі члени Товариства набувають статус члена після сплати вступного внеску та отримання квитка члена Товариства.

 

Порядок набуття членства.

  1. Прийом до членів Товариства здійснюється на підставі письмової заяви.
  2. Для індивідуальних членів – копія паспорта.
  3. Для колективних членів – копія документа, що підтверджує державну реєстрацію юридичної особи; протокол зборів колективу організації, з рішенням про вступ до Товариства, заповнені анкети фізичних осіб.
  4. Членський квиток встановленого єдиного зразка є фінансовим документом терміном на 1 рік.
  5. У разі оформлення членства через офіційний сайт Товариства після сплати членського внеску система автоматично сформує електронний членський квиток.

Є індивідуальне, колективне та корпоративне членство.

Індивідуальна форма членства - така форма членства, що розповсюджується на представників працевлаштованого  населення, які досягли повноліття.

Колективна форма членства – така форма членства, що передбачає входження до складу членів Товариства працівників підприємств, установ, організацій, громадських організацій.

Корпоративна форма членства – така форма членства, яка надається виключно юридичним особам.

Згідно Постанови Правління Товариства Червоного Хреста України від 14 грудня 2017 р. №4/5 «Про забезпечення переходу на нову концепцію членства в Товаристві» з 01.01.18 р. по 31.03.18 р. вважати перехідним періодом, а з 01.04.18 р. Товариство Червоного Хреста України працюватиме за новою концепцією членства.

Вступайте до членів Товариства  Червоного Хреста України!

 

Голова Білоцерківської районної організації ТЧХУ

Пророк С.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень