Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сезон ремонту доріг розпочато

Дата: 23.04.2018 12:30
Кількість переглядів: 488

Фото без описуТрадиційно навесні, актуальною і болючою є тема стану доріг. Взнаки дається взнаки велике навантаження,  руйнування навесні під час танення снігу, недофінансування галузі та зношеність дорожнього покриття. Питання ремонту доріг займає чільне місце серед звернень громадян до районної державної адміністрації. Особливо проблемним є питання руйнування приватних будинків через збільшення руху великогабаритного транспорту  населеними пунктами району. Приміром, це питання гостро звучало під час нещодавнього виїзного прийому у селі Бикова Гребля. Проблемним це питання є і для жителів села Глибічка.

Що ж до ремонту доріг, то з 11 квітня товариством з обмеженою відповідальністю «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління» розпочато ямкові ремонти на дорогах загального користування Білоцерківського району. На даний час проводяться ямкові ремонти в с.Томилівка та смт. Терезине. Крім цього, планується зробити поточний середній ремонт дороги загального користування місцевого значення О100205/Київ — Фастів - Біла Церква-Тараща — Звенигородка/- Поправка — Черкас - Озерна на ділянках дороги: км 3+250 - км 4+000; км 4+900 — км 6+000; км 6+500 — км 8+100, а також поточний середній ремонт дороги загального користування місцевого значення О-100205 Мала Вільшанка- Бикова Гребля - Черкас.

Додамо, що в грудні 2017 року на виконання розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 10.11.2017 № 573 «Про передачу автомобільних доріг загального користування місцевого значення до сфери управління Київської обласної державної адміністрації» департаментом регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації прийнято на баланс 359,7 км автомобільних доріг загального користування місцевого значення Білоцерківського району та наразі передано для обслуговування товариству з обмеженою відповідальністю «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень