Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначили професійне свято дільничних офіцерів поліції

Дата: 18.06.2019 12:29
Кількість переглядів: 2330

Фото без описуЩороку 18 червня дільничні відзначають своє професійне свято – День дільничного офіцера поліції. Свято започаткували в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України. Слід зазначити, що ця професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих. Обов’язки дільничних дуже різноманітні: захист громадян, охорона порядку, профілактична робота, тощо. Саме від роботи дільничного залежить спокій мешканців населених пунктів.

 

З нагоди святкування 96-ї річниці створення служби дільничних офіцерів поліції заступник начальника відділу Білоцерківського відділу поліції  О. Микитюк, в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації  Ю. Савчук, заступник голови Білоцерківської районної ради А. Чичикало, Білоцерківський міський голова Г. Дикий, голова Узинської ОТГ В. Гринчук, представники Фурсівської ОТГ та представники духовенства привітали дільничних офіцерів з професійним святом.

 

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку дільничним офіцерам поліції було вручено Почесні грамоти голови Білоцерківської райдержадміністрації та районної ради. Також за сумлінну працю, мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення, дільничним офіцерам поліції було вручено Почесні грамоти від Білоцерківського відділу поліції, Білоцерківської міської ради, Узинської та Фурсівської ОТГ. Від представників духовенства було вручено Благословенні грамоти.

 

Почесні гості привітали дільничних Білоцерківщини та побажали їм завжди зберігати стійкість духу, проявляти мужність та професіоналізм під час виконання службових обов’язків, успіхів у службі, розуміння та підтримки від рідних і близьких, благополуччя, добра та мирного неба над головою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень