Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває будівництво амбулаторії в с.Озерна

Дата: 27.02.2019 12:29
Кількість переглядів: 620

27 лютого під керівництвом в.о.голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрія Савчука відбулася робоча нарада щодо ходу будівництва сучасного приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Озерна. В числі учасників наради - заступник голови районної адміністрації Володимир Толочко, директор комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району Білоцерківської районної ради» Іван Ровенко, начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва Михайло Пасєка, організація-підрядник, що займається будівництвом.

Наразі роботи виконані на 20%, зокрема залито фундамент, зведено стіни майбутньої амбулаторії. Будівництво проводиться з дотриманням всіх вимог та стандартів, використовуються матеріали, з якими можна працювати в зимовий період. Незабаром планується зведення даху будівлі та проведення робіт з утеплення приміщення. Роботи виконуються згідно графіку, затримок чи проблемних питань – не виникає. Будівельники, не зважаючи на погодні умови, швидко та якісно виконують свою роботу.

Нагадаємо, що нову амбулаторію збудують відповідно до Закону України «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості», ініційованого Президентом України Петром Порошенком.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень