Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання робочої групи із забезпечення ефективної реалізації програми світового банку "Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні" у Київській області

Дата: 05.03.2019 12:26
Кількість переглядів: 625

Сьогодні, 5 березня, відбулося засідання робочої групи із забезпечення ефективної реалізації програми світового банку "Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні" у Київській області. Підведено підсумки роботи за 2018 рік у напрямках дистанційного зондування земель сільськогосподарського призначення, надання юридичних консультацій громадянам у сфері земельних відносин. Також обговорено процедуру систематичної реєстрації, виправлення помилок та перевірки якості, механізм відшкодування збитків. 

Нагадаємо, що від серпня 2018 року У Київській області розпочато реалізацію програми Світового банку «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні». Пілотним районом у даному проекті на Київщині обрано Білоцерківський, а саме Пилипчанську, Биковогребельську та Поправську сільські ради. Головна мета програми – створення прозорої системи управління земельними ресурсами, що унеможливить будь-які зловживання та незаконні дії у цій сфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень