Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щасливої служби, солдате!

Дата: 22.04.2019 12:26
Кількість переглядів: 843

Фото без описуСьогодні, 22 квітня, в Білоцерківському міськрайонному військкоматі відбулися урочисті проводи призовників. Учитися військовій справі поїхало 34 хлопців із Білої Церкви і Білоцерківського району. Проводи юнаків до армії – це завжди хвилююча і водночас урочиста подія для батьків та рідних, яка, безумовно, викликає почуття гордості і радості. 

До майбутніх захисників звернувся військовий комісар Ігор Богданевич. Він наголосив на почесній та відповідальній ролі для хлопців в якості призовників, а також підкреслив, що кожен з них отримав шанс стати справжнім мужнім чоловіком, здобути новий досвід та професію, щоб бути потрібним не лише сім’ї, а й державі. Помолився за юнаків та благословив їх благочинний Білоцерківського району протоієрей Микола Гопайнич.

Бойовий дух призовників підняли патріотичними піснями та показовим виступом кадетів Білоцерківської гімназії №2. На добру згадку про малу Батьківщину хлопцям вручили пам’ятні подарунки.

Традиційно призовників поділять у різні військові підрозділи, де вони будуть проходити свою строкову службу в армії. Додамо, що усі військові частини дислокуються на мирній території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень