Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Великдень сонце грає і заспівує наш край!

Дата: 03.05.2019 12:19
Кількість переглядів: 631

29 квітня в смт.Терезине відбувся традиційній районний фестиваль «На Великдень сонце грає і заспівує наш край». Два десятки хорів та ансамблів з усіх куточків Білоцерківщини зібралися разом, щоб величальними піснями вшанувати світле Христове воскресіння. На сценічному майданчику протягом декількох годин панувала атмосфера духовності та творчого піднесення. 

 

Зокрема, в числі учасників нар. ансамбль «Терниця», фолькл. анс. «Перевесло», вокал. анс. « Росичі», нар.вок.анс. «Вербиченька», вок.анс. «Любисток», хор  «Родина», вок.анс. «Пилипчаночка», нар.вок.анс. «Водограй», вок.анс. «Фесюряночка», вок. анс. «Фастівчанка», вок.анс. «Оберіг», нар.фольк.анс. «Родинонька», вок.анс.«Калинонька», вок.анс. «Криниченька», хоровий колектив «Вечірня зірка» та вок.анс. «Берегиня». 

 

Святковий захід пройшов на одному диханні, всі колективи виступали від щирої душі і серця. І гості, і учасники  отримали хороші враження від почутого. Світлий і радісний настрій, який подарувало свято, залишиться надовго. 

 

Додамо, що історія фестивалю  «На Великдень сонце грає і заспівує наш край» нараховує вже майже два десятиліття. Він проводиться за ініціативи відділу культури та туризму Білоцерківської районної державної адміністрації. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень