Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник Київської області відвідав Білоцерківщину

Дата: 21.12.2018 18:17
Кількість переглядів: 817

Фото без опису21 грудня голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук здійснив робочу поїздку на Білоцерківщину. Передусім очільник області зустрівся з активом міста Біла Церква та Білоцерківського району. Зустріч проходила у приміщенні Білоцерківськогонаціонального аграрного університету.

Розпочалася вона із приємної події -  Олександр Терещук урочисто нагородив відзнаками працівників закладів освіти і медицини міста та району та вручив 15 кращим студентам, які навчаються у Білій Церкві, сертифікати на отримання стипендії голови Київської обласної державної адміністрації.

- Київщина – студентський край, - наголосив у своєму вітальному слові Олександр Дмитрович. – Молодь, яка активно бере участь в житті суспільства – запорука квітучого майбутнього нашої держави. І я вважаю, що кращі студенти, які займаються науковою, студентською роботою, заслуговують на заохочення. Нехай сума невелика, але це – лише перший крок. Я гордий, що саме на Київщині навчається така велика кількість талановитих юнаків та дівчат, які стануть справжніми спеціалістами та вестимуть Україну до процвітання.

Нагородивши кращих представників студентства, голова Київської облдержадміністрації провів відкриту нараду із активом Білоцерківщини. Участь у нараді взяли народний депутат України Хвича Мепаришвілі, депутати Київської обласної ради, керівники структурних підрозділів КОДА, голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур, Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий.  

Присутні у залі змогли задати запитання голові облдержадміністрації та озвучити наболілі проблеми. Зокрема, піднімалися питання щодо підвищення тарифів на пасажирські перевезення, погіршення якості надання послуг радіомовлення компанією «Укртелеком», фактів   аграрного рейдерства, сплати  земельних податків, будівництва соціального житла тощо. Одним із найбільш обговорюваних стала критична ситуація, що склалася  у театрі ім. Саксаганського.

Олександр Терещук, підводячи підсумки наради, наголосив, що всі проблемні питання почуто. І вони не залишаться невирішеними. Кожне звернення буде окремо розглянуто із залученням відповідних служб, а за потреби – і громадськості.   

Також під час свого візиту Олександр Терещук побував на будівництві обвідного каналу через річку Рось та відвідав Київську обласну дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву з велосипедного спорту “ПРОМІНЬ”, де взяв участь в урочистому нагородженні учнів і колективу державними відзнаками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень