Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Випускний у музичній школі

Дата: 13.06.2018 12:16
Кількість переглядів: 610

Фото без опису08 червня 2018 р. в Будинку культури м. Узин відбувся «Випуск - 2018 р» учнів «Дитячої школи мистецтв» Білоцерківської районної ради, де були вручені «Свідоцтва» про Закінчення початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу 48 випускникам.  На урочистості  з’їхались випускники з 9 філій: Озерної, Малої Вільшанки, Пилипчі, Матюшів, Фурсів, Трушок, Яблунівки, смт. Терезине та м. Узина.

Більше двох годин лунали пісні, інструментальна музика і у вихорі танців показували свою майстерність учні-випускники хореографічних колективів, 26 з яких закінчили навчання на відмінно і отримали «Похвальні листи».

На святі були присутні помічник народного депутата України Гудзенка В.І. Євгеній Гудзенко, заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій  Савчук, начальник відділу культури і туризму Білоцерківської РДА Роман Бичек, заступник міського голови Узинської ОТГ Оксана Кравченко, які привітали всіх учасників теплими словами і вручили дітям «Грамоти», «Дипломи» та медалі, які учні вибороли у обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах у 2017-2018 навчальному році. 

Додамо, що школа мистецтв Білоцерківської районної ради розпочала роботу у 1976 році як Узинська дитяча музична школа з контингентом 86 учнів. Тоді там працювали 11 викладачів з фаху: акордеон, баян, фортепіано, скрипка та музично-теоретичні дисципліни. Очолив колектив школи І.Сідненко. Нині при школі працюють 9 філій, високопрофесійні педагоги виховують понад дві сотні учнів. Сьогодні випускники минулих років працюють викладачами шкіл естетичного виховання, музичними керівниками дитячих садочків та комбінатів, учителями музичного мистецтва в загальноосвітніх школах не тільки нашого району, а й за межами Київської області. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень