Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Обдарованість Білоцерківщини 2019»

Дата: 11.05.2019 12:15
Кількість переглядів: 2152

Фото без опису«Кожна дитина талановита, головне – допомогти їй знайти себе». Під таким девізом 11 травня відбулася церемонія нагородження обдарованих дітей «Обдарованість Білоцерківщини 2019». В числі почесних гостей свята - народний депутат України Віталій Гудзенко, голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Толочко, начальник районного відділу освіти Вікторія Бабенко, начальник відділу молоді та спорту Надія Крилевець.  

Головні герої свята – талановиті учні шкіл району, які впродовж навчального року стали переможцями олімпіад, конкурсів, турнірів, змагань різного рівня. За грамотами, які діти отримували під час церемонії нагородження, криється кропітка та напружена праця як юних науковців, так і їх вчителів та батьків.  

Тепла атмосфера, яка панувала в актовій залі, додала ще більше позитивних емоцій як нагородженим, так і глядачам.  До слова, крім грамот переможців усі діти отримали й спеціальні подарунки від Віталія Гудзенка, який завжди підтримує освітні проекти та обдаровану молодь району.  Насамкінець хочеться подякувати дітям за їх прагнення до знань, активність, небайдужість. Ви − наші надія, гордість та майбутнє. Ваш талант, бажання й наполегливість − це запорука усіх досягнень і перемог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень