Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолія Бондаря нагороджено Подякою  Прем’єр-міністра України

Дата: 10.01.2018 12:13
Кількість переглядів: 565

Фото без опису10 січня 2018 року голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур  вручив Шкарівському сільському голові Анатолію Бондарю Подяку  Прем’єр-міністра України за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

«Ви є прикладом для багатьох очільників громад. Завдяки Вашій наполегливій праці Шкарівка є великим і процвітаючим селом з сучасною інфраструктурою, комфортним для життя. До того ж, Шкарівка є важливим  економічним осередком району. Щиро вірю, що наступним кроком стане створення Шкарівської ОТГ, яка теж, упевнений, буде в числі передових громад України. Вітаю вас, а в Вашій особі і всю громаду, з високою нагородою і бажаю подальшого процвітання та розвитку», - відмітив Геннадій Васильович.

Додамо, що Шкарівську громаду Анатолій Григорович очолює з квітня 1992 року. Тільки добрими словами відгукуються мешканці про голову громади, адже Анатолій Григорович, людина, яка до кожного ставиться з увагою, вміє планувати та втілювати в життя свої задуми, бачити перспективу розвитку села.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень