Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадські слухання з питань охорони громадського порядку

Дата: 27.09.2018 12:08
Кількість переглядів: 562

Фото без описуВ Білоцерківському районі продовжується практика проведення громадських слухань з питань охорони громадського порядку у населених пунктах. Така форма роботи сприяє виявленню найбільш значущих проблем, підвищенню рівня ефективності роботи з громадянами. Зокрема, 26 вересня такі слухання відбулися на територіях Томилівської та Розаліївської сільських рад. 

Серед актуальних питань, що звучали в обох громадах - активізація роботи дільничних офіцерів поліції у населених пунктах. Зокрема, мова йшла про посилення профілактичної роботи, проведення прийомів громадян та вечірніх рейдів. Люди жаліються, що мало бачать дільничних у селах. У Розаліївці, з цим, наприклад, пов`язують зростання крадіжок та інших злочинів.

Доречі, саме питання посилення роботи дільничних порушувалося громадянами чи не в кожному населеному пункті. Його проблематика пов`язана з недоукомлектацією штатів місцевої поліції. Приміром, за дільничним офіцером поліції Романом Маслюком, в зону відповідальності якого входить і Розаліївська сільська рада, закріплено аж 11 населених пунктів! Тож чи може за таких умов дільничний офіцер приділяти належну увагу кожному селу - питання відкрите. 

Серед інших питань - несанкціонована вирубка лісів та посадок, робота водоочисних споруд. Жодне з порушених питань не залишилось поза увагою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень