Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники рекомендують власникам автотранспорту!

Дата: 10.05.2019 12:07
Кількість переглядів: 1507

Вільний проїзд пожежної техніки до місця пожежі — важливе питання, яке безпосередньо в першу чергу залежить від громадян. Несвоєчасне прибуття пожежно-рятувального підрозділу до місця виклику може призвести до непоправних наслідків, пов’язаних із загибеллю людей, пошкодженням і знищенням майна.

Що ж може стати перешкодою для проїзду пожежної техніки? В основному це легкові автомобілі. Більшість автовласників паркують свої машини у дворі багатоквартирних будинків. На жаль, багато з них зовсім не замислюються про те, що їхнє улюблене авто може перешкодити проїзду пожежної техніки. Автовласники повинні орієнтовно знати габарити пожежних автомобілів та залишати достатньо місця для їх безперешкодного проїзду.

Крім неправильно припаркованих автомобілів серйозними проблемами для проїзду пожежної спецтехніки можуть стати встановлені на проїжджій частині дворів металеві або бетонні огорожі у вигляді шлагбаумів, стовпчиків або квіткових клумб з бетону. Дерева, що висаджують біля будинків, в більшості випадків також перешкоджають проїзду пожежних автомобілів.

                                               Білоцерківський  РВ ГУ ДСНС України у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень