Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Приєднання України до Єдиного стандарту автоматичного обміну податковою інформацією (The Common Reporting Standard (CRS)

Дата: 12.06.2018 12:06
Кількість переглядів: 640

У зв'язку з приєднанням України до Єдиного стандарту автоматичного обміну податковою інформацією (The Common Reporting Standard (CRS)), перший обмін планується у 2019 році. 

Шляхом обміну інформацією між країнами світу Державна фіскальна служба України автоматично отримає всю інформацію про закордонні рахунки громадян України, зареєстровані на їх ім’я компанії (у тому числі офшорні), володіння ними акціями закордонних компаній (у тому числі як кінцевих бенефіціарів), отримані ними доходи за межами України, джерела виникнення капіталу, суми залишків на закордонних рахунках, історію платежів тощо. 

Рада голів державних адміністрацій спільно з партнером Міжнародною Консалтинговою групою CONSULCO, яка є транснаціональним лідером у сфері податкового планування, корпоративного структурування, міжнародного управління активами, інформує про можливість отримати консультацію від експертів CONSULCO і встановити довгострокові відносини.

У разі необхідності фахівці CONSULCO нададуть консультацію з питань податкового законодавства і трастових структур, запропонують захист або реструктуризацію активів, виконають комплекс робіт щодо захисту персональних даних відповідно до вимог міжнародного законодавства.

Переведення власних активів до трастів не суперечить вимогам міжнародного і українського законодавства, не є об'єктом при автоматичному обміні податковою інформацією, активно використовується лідерами країн світу.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном: +380(50)469-14-15.

З метою уникнення порушень чинного міжнародного законодавства і законодавства України, рекомендується скористатися можливістю і використати час для легалізації статків.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень