Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ТОВ «Біофарма-Інвест» оголошує про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Дата: 28.03.2019 12:05
Кількість переглядів: 1031

Фото без описуПовідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планова діяльність. Планованою діяльністю ТОВ «Біофарма-Інвест» передбачається виробництво готових лікарських засобів. ТОВ «Біофарма-Інвест» передбачається будівництво виробничого корпусу фракціонування плазми крові для виробництва: альбумін: 100 мл./флакон, масова частка 10%, для ін’єкцій, 645000 флаконів на рік, IgG: 50 мл/флакон, масова частка 10% для ін’єкцій, 290250 флаконів на рік, фактор VIII: 500 ME/флакон, ліофілізований порошок для ін’єкцій, 189000 флаконів на рік, а також будівництво сховища етанолу з відділенням ректифікації та локальних очисних споруд для очистки виробничих стічних вод на базі установки «УМКА-БЮ» продуктивністю 350 м3/добу з блоком зневоднення осаду.

2. Суб'єкт господарювання: товариство з обмеженою відповідальністю "Біофарма-Інвест", код ЄДРПОУ 35942229. 09100, Київська обл.. м. Біла Церква, вул. Київська. 37, тел.: (044)2773610. 

3.    Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення: Міністерство екології та природних ресурсів України. 03035 м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, тел./факс. (044)206-20-89, e-mail: m.shimkus@menr.gov.ua, начальник відділу оцінки впливу на довкілля Шимкус Марина Олександрівна.

4.    Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля. Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферному повітрі стаціонарними джерелами, що видається Міністерством екології та природних ресурсів України

5.    Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань. Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання (перші) відбудуться 25.04.2019 р. о 11.00 в конференц-залі ТОВ «Білоцерківський завод «Трібо», який розташований за адресою: 09108, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Леваневського, 95.

6.    Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальнии орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності: Міністерство екології та природних ресурсів України, 03035 м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, тел./факс. (044) 206-20-89, e-mail: m.shimkus@menr.gov.ua. начальник відділу оцінки впливу на довкілля Шимкус Марина Олександрівна.

7.    Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій: Міністерство екології та природних ресурсів України, 03035 м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, тел./факс. 044) 206-20-89. e-mail: m.shimkus@menr.gov.ua. начальник відділу оцінки впливу на довкілля Шимкус Марина Олександрівна. Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

8.    Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності: звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності на 255 аркушах.

9.    Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними.

Адмінпримішення ТОВ «Біофарма-Інвест». 09100. Київська обл., м. Біла Церква, вул. Київська, 37.. з 27.03.2019 року, контактна особа Ковальчук Сергій Володимирович. Приміщення Білоцерківської міської ради. 09117, вул. Ярослава Мудрого. 15. з 27.03.2019 року, контактна особа начальник відділу звернень громадян Дем’янчук Віктор Іванович. 

Фото з відкритих джерел 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень