Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисто відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 10.12.2018 12:03
Кількість переглядів: 836

Фото без описуНа Білоцерківщині  відбулися заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування, в яких взяли участь голова райдержадміністрації Геннадій Джегур, голова районної ради Володимир Шевченко, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Євгеній Гудзенко, голова Узинської ОТГ Віталій Гринчук, голова Фурсівської ОТГ Микола Фурсенко,  депутати районної ради, голови та секретарі місцевих рад та ветерани місцевого самоврядування.

Святкові урочистості розпочав голова районної ради Володимир Шевченко, який привітав усіх присутніх з професійним святом та наголосив на визначальній ролі місцевого самоврядування у вирішенні соціально-економічних питань на місцевому рівні. Щирі вітання та своє бачення перспектив розвитку місцевого самоврядування, зокрема щодо наступних кроків реформи децентралізації влади та створення об’єднаних територіальних громад, висловив голова райдержадміністрації Геннадій Джегур.  

Крім вітань святкова програма супроводжувалася й нагородами. За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток органів  місцевого самоврядування, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята грамотами та подяками різного рівня відзначено чималу когорту працівників органів місцевого самоврядування Білоцерківщини. Окремо було вшановано колишніх очільників районної ради та ветеранів місцевого самоврядування, які чимало років пропрацювали у цій сфері.

Вітальна святкова програма супроводжувалась чудовими художніми номерами, підготовленими творчим колективом театру ім.П.К.Саксаганського. Концерт відбувся за сприяння та підтримки народного депутата України В.І.Гудзенка. Доречі, це не вперше саме таким чином Віталій Гудзенко вітає представників  професійних спільнот району. Так, в жовтні чудове свято за участі акторів театру ім.П.Саксаганського було влаштовано для працівників районної галузі освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень