Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Святий Миколай привітав діток Білоцерківщини

Дата: 19.12.2018 17:30
Кількість переглядів: 764

Фото без опису19 грудня в Україні відзначають одне із найшановніших і найулюбленіших дитячих свят – день св. Миколая. Саме цього дня дітлахи з нетерпінням чекають на подарунки та пишуть листи святому, розповідаючи йому про свої найзаповітніші мрії.

За доброю традицією, яка склалася на Білоцерківщині, голова та заступники голови райдержадміністрації у день святого Миколая зустрічаються із юними жителями району та вручають їм подарунки.

Геннадій Джегур та Юрій Савчук привітали зі святом родини загиблих учасників АТО Андрія Авраменка, Михайла Щербаня та Ярослава Павлюка.

Заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко разом із начальником служби у справах дітей та сімї Оксаною Михайлюк та директором центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Наталією Стецишиною завітали до дитячих будинків сімейного типу родин Масло, Лужецької та Панчохи, прийомної сім’ї Щербинів, відвідали багатодітні родини, які виховують п’ять і більше дітей та родини загиблих учасників АТО Костянтинна Блозви та В’ячеслава Заболотнього. Гості вручили подарунки діткам, які виховуються у цих родинах, та побажали всім міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя та мирного неба над головою. А діткам - якнайшвидшого здійснення їхніх заповітних бажань!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень