Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У БІЛІЙ ЦЕРКВІ СТАРТУВАВ НАБІР ДО ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

Дата: 07.02.2018 11:51
Кількість переглядів: 740

Фото без описуУ вівторок, 6 лютого, головою Національної поліції України оголошено набір до патрульної поліції одного з найбільших міст Київської області м. Біла Церква. Під час церемонії відкриття набору до підрозділу патрульної поліції міста голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган звернув увагу, що м. Біла Церква стає 35-им містом, де створюється патрульна поліція.

Найближчим часом 190 хлопців і дівчат віком від 20 до 35 років заступлять на службу громаді. Усі претенденти проходитимуть відповідний конкурсний відбір. Після його завершення 190 кращих кандидатів пройдуть 4-місячний курс професійної підготовки та вийдуть на патрулювання вулиць Білої Церкви. За словами керівника Нацполіції Сергія Князєва, наразі в Білій Церкві мешкає близько 200 тисяч громадян. Відтак поява сучасного, ефективного, європейського підрозділу патрульної поліції – є надзвичайно доцільною.

«Наші основні цілі спрямовані не тільки на надання ефективних послуг в обласних центрах, а в кожному населеному пункті – селі, селищі, хуторі. Ми будемо бачити там поліцейську присутність, а, отже, ефективно допомагати громадянам», – зазначив Сергій Князєв.

Голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган зазначив, що реформа органів внутрішніх справ, створення патрульної поліції є «відповіддю на гострі суспільні виклики сьогодення». «Особлива увага покладається на патрульну поліцію, тому що це підрозділ з новою філософією – це соціальна служба, це сервіс. Це не тільки запобігання і виявлення правопорушень, а це, в першу чергу, допомога громаді. Адже кожен патрульний поліцейський буде вміти надавати першу допомогу, він буде помічником кожному мешканцю Білої Церкви та Київщини», – підкреслив Олександр Горган.

Голова Київської ОДА закликав мешканців Білої Церкви вступати до лав патрульної поліції, особливо учасників антитерористичної операції. «Це саме те місце, де ви своє бажання служити громаді можете реалізувати з урахуванням набутого досвіду», – наголосив Олександр Горган.

Керівник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков додав, що наразі колектив патрульної поліції в межах держави вже налічує 16 тисяч співробітників. Патрульна служба розвивається та розширює свою територію обслуговування. Зокрема, до кінця 2018 року підрозділи патрульної поліції з’являться у ще кількох містах Київської області.

Під час заходу патрульні поліцейські продемонстрували техніку та спорядження, що перебувають на оснащенні підрозділу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень