Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підведено підсумки двомісячника благоустрою

Дата: 27.05.2019 11:40
Кількість переглядів: 1227

Фото без описуПід час оперативної наради, яку проводив в.о.голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук, проаналізовано хід проведення у Білоцерківському районі двомісячника з благоустрою і впорядкуванню територій населених пунктів району.

За словами в.о. начальника відділу житлово-комунального господарства та будівництва Ганни Петрашевської, в 34 населених пунктах району під час весняного двомісячника благоустрою приведено в належний санітарний стан 17018,0 тис.м2 прибудинкових територій, ліквідовано 26 сміттєзвалищ, впорядковано 1,4 га кладовищ, 24 братські могили, 22 меморіальні комплекси, очищено від сміття 10005,07 тис.м2 берегів водойм. Кількість залучених в заходах з благоустрою людей — 910 осіб.

Незважаючи на те, що двомісячник благоустрою завершено, звертаємося до мешканців району з проханням і надалі продовжувати роботу з підтримки чистоти і благоустрою територій та зелених насаджень у рідних куточках. Дбайливе ставлення до навколишнього середовища - обов'язок кожного. Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень