Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися виїзні прийоми громадян

Дата: 26.07.2018 11:31
Кількість переглядів: 595

Фото без опису25 липня керівництво та фахівці Білоцерківської районної державної адміністрації здійснили виїзні прийоми громадян у селах Чупира та Потіївка.

Під час прийому було розглянуто звернення жителів сіл, які входять до Чупирянської та Потіївської сільської рад. Також розглянуто цілий ряд проблемних питань, які стосуються руху рейсових автобусів, дотримання автотранспортом, який рухається населеними пунктами, вимог до вантажопідйомності, боротьби зі стихійними сміттєзвалищами, незаконного використання надр та  вирубки лісу, дотримання норм законодавства та правопорядку тощо.

Присутні на зустрічах громадяни висловили свої побажання та пропозиції щодо вирішення проблемних питань. Керівництво та спеціалісти Білоцерківської районної державної адміністрації взяли до відома озвучені   пропозиції та наголосили на важливості дотримання законодавства при розгляді кожної справи. За потреби фахівці юридичного відділу апарату Білоцерківської РДА завжди готові надати необхідну юридичну допомогу.

Під час прийому громадян були присутні Чупирянський сільських голова Василь Мялківський, секретар Потіївської сільської ради Зінаїда Філіцька,  дільничий офіцер поліції  Сергій Слободяник.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень