Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває будівництво амбулаторії в селі Озерна

Дата: 03.04.2019 11:30
Кількість переглядів: 488

Фото без описуБудівництво нового сучас­ного приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Озерна триває. Наразі виконано вже 30% запланованих робіт. Зокрема, завершено основні будівельні роботи, проведено утеплення приміщення, перекрито дах. До кінця поточного тижня планують встановити пластикові вікна, а згодом розпочнуться внутрішні оздоблювальні роботи.

Поки триває будівництво - проводиться робота з придбання необхідного сучасного медичного обладання. Зокрема, за рахунок районного бюджету придбано електрокардіограф з функцією дистанційної передачі електрокардіограми. Аналізатор сечі передав народний депутат України В.Гудзенко. Також придбано сучасний автомобіль за кошти державного та районного бюджетів. Автомобіль стане у нагоді для виїздів до пацієнтів, які за медичними показаннями потребують консультації лікаря вдома.

Нагадаємо, що нову амбулаторію будують відповідно до Закону України «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості», ініційованого Президентом України Петром Порошенком. Це одна з 310 аналогічних амбулаторій, які будуються в різних куточках України. Зведення даних приміщень здійснюється за рахунок передбаченої субвенції з державного бюджету та на умовах співфінансування з місцевими бюджетами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень