Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! Попередження про погіршення погодних умов в Україні

Дата: 16.03.2018 11:30
Кількість переглядів: 437

За даними Укргідрометцентру, внаслідок впливу двох активних південно-західних циклонів в Україні очікуються складні погодні умови: 17 березня у  Київській області сильний сніг, хуртовини (приріст снігового покриву 15-20 см). Зниження нічної температури до 10-16°, у південній частині до 4-10° морозу.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту (рівень загрози для автотранспорту 2 (жовтий), в більшості центральних та східних областей 3 (червоний),  також ускладнить роботу енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства.

17 березня, внаслідок впливу активного циклону в Київській області та місті Києві очікуються складні погодні умови: вночі сильний сніг, вдень помірний сніг(утворення снігового покриву 8-15 см); пориви північно-східного вітру 15-18 м/с, хуртовини; на дорогах ожеледицязниження температури вночі та вденьдо 3-8° морозу. Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 2 (жовтий) рівень загрози для  автотранспорту, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства.

УкрГМЦ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень