Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні громадяни! Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах

Дата: 07.05.2018 11:28
Кількість переглядів: 572

Останнім часом, в зв'язку із підвищенням температурних показників, почастішали випадки спалювання населенням сухої рослинності на городах та присадибних ділянках та на відкритій території. Тільки за останні вихідні дні на загорання трави у місті Біла Церква та районі рятувальники виїздили 10 разів. Це, зазвичай, призводить до пожеж на відкритих територіях власних домоволодінь, лісових масивах та степових зонах, які можуть перерости у масштабні пожежі.  

Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. Пам'ятайте, що спалювання сухостою може спричинити тяжкі наслідки, такі як руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин а також неконтрольоване поширення вогню.

Служба порятунку закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.

           

Начальник групи запобігання НС 1-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області (м. Біла Церква) лейтенант служби цивільного захисту Кононенко Л.К.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень