Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання президії районної організації ветеранів України

Дата: 29.12.2018 11:22
Кількість переглядів: 872

Фото без опису28 грудня відбулося розширене засідання президії районної організації ветеранів України. Протягом декілької годин присутні спілкувалися аналізуючи рік, що завершується, та відповідно вносили свої пропозиції до плану роботи на наступний, 2019, рік. Вів зібрання голова Білоцерківської районної організації ветеранів України Віктор Рудий. Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур привітав ветеранський актив району з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, подякував за громадську активність, небайдужість, роботу щодо патріотичного виховання молоді.

"Для нас ви є прикладом. Ви передаєте свої знання, свій досвід, своє розуміння життя нашому поколінню. Від спілкування з вами завжди отримую задоволення і багатий досвід . Від усієї душі бажаю здоров’я, успіху, сили, будьте завжди такими ж активними, будьте завжди з нами", - зазначив Геннадій Васильович. 

Також у зустрічі прийняли участь митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень