Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На медичну та соціальну допомогу потерпілим на виробництві виплачено понад 1,8 млн. гривень

Дата: 05.05.2018 11:22
Кількість переглядів: 516

Фото без описуПротягом І кварталу цього року на медичну та соціальну реабілітацію потерпілих на виробництві на Київщині виплачено 1,87 млн. грн. Про це повідомив начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Георгій Галиць сьогодні, 3 травня.

За його словами, відповідно до договорів, укладених відділеннями управління із закладами охорони здоров’я, за три місяці поточного року проліковано 41 потерпілого на загальну суму 342,9 тис. грн. Середня вартість лікування на одного потерпілого становить понад 8,3 тис. гривень. Путівками на санаторно-курортне лікування забезпечено 4 потерпілих на суму 49,2 тис. гривні. Крім того у І кварталі укладено 21 договір з санаторіями на лікування потерпілих у квітні та травні поточного року.

Георгій Галиць відзначив, що управлінням відповідно до укладених договорів на виготовлення і ремонт технічних засобів (протезів, чохлів для кукс та ортопедичного взуття) станом на 1 квітня 2018 року 39 потерпілих забезпечено протезно-ортопедичними виробами на суму 237,1 тис. гривень.

За І квартал 39 потерпілих забезпечено лікарськими засобами та виробами медичного призначення на суму 227,58 тис. грн. Середня вартість таких витрат на 1 особу на місяць складає 1945 гривень. З початку року 90 потерпілих отримали виплати на спеціальний медичний, постійний сторонній догляд та на побутове обслуговування на загальну суму 958,21 тис. гривень. Також 2 потерпілих забезпечено колясками на суму 40,38 тис. гривень.

За І квартал 2018 року компенсація витрат на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів та на транспортне обслуговування здійснено 100 інвалідам на суму 15,83 тис. гривень.

Триває робота щодо уточнення списків черговості осіб з інвалідністю на отримання автомобілів за рахунок коштів Фонду, а також стосовно підготовки документів по передачі потерпілим автомобілів у зв'язку із закінченням 10 річного строку експлуатації. Нині до управління виконавчої дирекції Фонду у Київській області надійшло 53 заяви від потерпілих на забезпечення їх автомобілями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень