Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дякуємо волонтерам Білоцерківщини!

Дата: 05.12.2018 11:21
Кількість переглядів: 661

Фото без описуСьогодні Міжнародний день волонтера.  Це свято усіх людей, які  за велінням серця допомагають тим, хто потребує турботи та підтримки, хто своїми безкорисливими вчинками укріплює віру в добро та справедливість. Жителі  Білоцерківщини  також  не залишаються осторонь. Кожен мешканець і цілі сільські громади в міру своїх можливостей надають підтримку захисникам України.

 

Зокрема, активно працюють волонтерські групи під керівництвом Ольги Цуканової (ГО «Громадська рада Білоцерківщини»), Сергія Григор’єва (ГО "Другий фронт"), Костянтина Климчука ("Біла Церква. Час змін. Допомога армії"), що здійснюють адресну допомогу бійцям,  які перебувають на Сході України, а також військовим, які повернулися до дому та потребують підтримки і уваги. І не можна не погодитися, що саме завдяки ось такий громадській єдності в арсеналі наших вояків є не лише зброя, а й непереможний український дух, який неможливо перемогти.   

 

Висловлюємо щиру вдячність кожному жителю Білоцерківщини, який долучається до волонтерського руху, волонтерам і волонтерським групам, які постійно допомагають нашим бійцям на передовій! Бажаємо миру, оптимізму, здоров’я та невичерпної енергії! Нехай ваша доброта повертається до вас сторицею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень