Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині державна допомога «пакунок малюка» надається вчасно

Дата: 08.07.2019 11:15
Кількість переглядів: 590

Породілі Білоцерківського району з початку року отримали 150 наборів для новонароджених - "Пакунків малюка". Це безповоротна адресна соціальна допомога, що видається на кожну дитину. Отримати його можуть мати, батько, родичі або патронатний вихователь новонародженої дитини в управлінні соціального захисту населення за місцем прописки чи реєстрації. 

Звісно ж, у більшості випадків родина породіллі уже подбала про речі першої необхідності. Але така турбота насамперед потрібна малозабезпеченим сім’ям, адже вартість речей у пакунку малюка становить понад дві з половиною тисячі гривень, а до набору входять речі першої необхідності для новонароджених малят. Це підгузки одноразові для новонароджених, серветки вологі, пелюшки, шапочки, боді з коротким та довгим рукавами, штани-повзунки, шкарпетки, термометр для води, термометр для тіла, ножиці манікюрні дитячі, ковдра, матрац, рушник, іграшка, засоби гігієни. Окрім одягу та інших важливих для дитини речей, пакунок також міститиме інформаційні матеріали, що допоможуть батькам у питаннях найкращого догляду за дитиною.

Як доповіла начальник управління соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації Валентина Бачинська під час щотижневої оперативної наради, наразі затримок із отриманням "Пакунків малюка" - не має.

(фото з відкритих джерел)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень