Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У школі лідерства для учасників АТО – перший випуск

Дата: 07.08.2018 11:13
Кількість переглядів: 594

Фото без опису5 серпня відбувся випуск «Школа професійного лідерства для учасників бойових дій». Майже три місяці учасники антитерористичної операції на Сході України з м.Біла Церква та Білоцерківського району.  На теренах регіону такий проект реалізовується вперше.

Як розповіла керівник проекту Антоніна Бондаренко, школа професійного лідерства для учасників бойових дій – це  серія тренінгових модулів, які покликані розвивати лідерські та управлінські навички учасників АТО з метою розвитку малого бізнесу, створення власної справи та ефективного працевлаштування. В числі головних завдань для   команди Школи - допомогти учасникам розкрити свій унікальний потенціал і сприяти підприємницькому росту. 

А ось голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур вбачає в школі не лише просвітницьку, але й важливу соціальну місію.  «Для нашого регіону така програма дуже актуальна. Ви знаєте, що на Білоцерківщині базується 72-га бригада, зенітно-ракетний полк, проживає багато учасників антитерористичної операції. Ми безмежно вдячні їм за мирне небо та спокій, втім чудово розуміємо, через що їм довелося пройти і як важливо допомогти їм ре соціалізуватися, знайти себе в мирному житті. З цим власне і допомагає Школа», - зазначає Геннадій Васильович.    

За словами випускника Школи Дмитра Яценка, особисто йому навчання дало поштовх,  щоб оцінити свої сили та можливості. А ось його колега по навчанню Олександр Прилуцький, закликав усіх ветеранів АТО долучатися до такого такого цікавого проекту, адже він дає можливість знайти себе, вирости, змінити погляди на життя і бути успішною людиною, а також створити власний бізнес.     

Додамо, що ініціатором роботи такої Школи - є громадська організація “Центр розвитку лідерства”.  Крім цього, проект відбувся   за підтримки: ГО “Юридична Сотня”, ГО “Центр зайнятості вільних людей”, ГО “Серце воїна”, Соціологічної агенції “ФАМА”, Центру допомоги учасникам АТО при облдержадміністраціях, ВНЗ, Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, облдержадмінстрації, Управління праці та соціального захисту населення. Школа професійного лідерства функціонує за підтримки Посольства США в Україні, Фонд сприяння демократії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень