Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ПРОВОДІВ ОЛІМПІЙСЬКОЇ ЗБІРНОЇ КОМАНДИ УКРАЇНИ

Дата: 23.01.2018 11:10
Кількість переглядів: 594

Фото без опису23 січня цього року в приміщенні Національної філармонії України за (Київ, Володимирський узвіз-2) відбудеться Урочиста церемонія проводів Олімпійської збірної команди України на ХХІІІ зимові Олімпійські Ігри у Пхьончхані (Республіка Корея).

Планує провести олімпійської збірної команди України на ХХІІІ зимові Олімпійські Ігри НОК України спільно з Мінмолодьспортом у співпраці зі спонсорами та партнерами. Урочиста церемонія включатиме також погашення поштової марки, виготовленої на честь олімпійської команди України, та презентацію олімпійської форми.

Видатна міжнародна спортивна подія – ХХІІІ зимові Олімпійські Ігри (далі – Ігри) відбудеться з 9 по 25 лютого 2018 року в місті Пхьончхан (Республіка Корея). Від Київської області боротиметься за медалі в лижних гонках легендарна Валентина Шевченко.

Валентина Євгенівна Шевченко (народилася 2 жовтня 1975, Ганнівка Носівського району Чернігівської області) — українська спортсменка, лідер збірної України з лижного спорту. Бронзова призерка чемпіонату світу 2009 року в гонці на 30 км (Ліберець, Чехія). Володарка Малого кубка світу з лижних гонок 2004 року. Заслужений майстер спорту України (2009).  До складу збірної команди України з лижних гонок увійшла 1995 року. Брала участь в Олімпійських іграх у Нагано (Японія), Солт-Лейк-Сіті (США), Туріні (Італія) та стартувала 11 разів. На етапах Кубка світу стартувала 127 разів і піднімалась на п’єдестал пошани 11 разів. Найвище досягнення на Олімпіадах було в Солт-Лейк Сіті в індивідуальній гонці 30 км — 5-те місце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень