Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профілактичне відпрацювання по місцям масового відпочинку людей біля води Білоцерківськими рятувальниками

Дата: 24.07.2018 11:05
Кількість переглядів: 827

Фото без описуЩо за літній відпочинок без купання? Нудьга, та й годі. Особливо коли сонечко припікає, прохолодна вода ставка або річки, озера чи моря так і манить, так і запрошує зануритися.

Пірнути і поплавати - це добре, навіть корисно. Але дрібниці, про які і діти, і дорослі часто забувають, можуть зіпсувати все задоволення.

І виходячи саме із таких міркувань, фахівці ДСНС України у Київській області регулярно проводять профілактичні рейди місцями масового відпочинку людей на водоймах. Так, 19 липня рятувальники Білоцерківського району нагадали населенню правила безпечної поведінки на воді, пояснили різницю між офіційно відкритими пляжами та місцями несанкціонованого відпочинку, розповсюдили профілактичні наочні матеріали з правилами безпечного поводження на воді, довели статистику загибелі людей на водоймах.

Представники Служби порятунку «101» намагаються переконати людей плавати лише у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях, не купатися напідпитку, не стрибати з берега, пірсів, дерев, слідкувати за дітьми біля водойм, однак персонального рятувальника біля кожного не поставиш. Громадяни повинні розуміти, що їхнє життя та здоров’я напряму пов’язане із їхнім же здоровим глуздом!

Білоцерківський РВ ГУ ДСНС

України у Київській області

Бабич А. В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень