Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ передислоковуються на найбільш небезпечні напрямки по усій лінії українсько-російського кордону – Президент

Дата: 10.12.2018 07:55
Кількість переглядів: 577

В ході робочої поїздки до Житомирської області Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав одну з військових частин, де відбулося завантаження військових підрозділів та техніки Десантно-штурмових військ Збройних Сил України в літаки для передислокації військ в рамках виконання завдань, визначених воєнним станом. По завершенню завантаження відбувся прольот літаків Су-27 та Іл-76МД у бойовому порядку. Також керівництву держави були продемонстровані фігури вищого пілотажу літаками Су-27 та проліт літаків Іл-76МД та Су-27 у бойовому порядку.

Верховний Головнокомандувач наголосив, що важливим елементом щодо адекватної відповіді на дії агресора є нарощування угруповань військ, відповідно до затвердженого ним Стратегічного замислу застосування сил оборони держави.

«В рамках цього процесу бойові частини та підрозділи Збройних Сил України передислоковуються на найбільш небезпечні напрямки по усій лінії нашого кордону, щоб посилити оборонні можливості та бути готовими зупинити агресора не втрачаючи ні секунди», - сказав Президент.

«З цього військового аеродрому зараз еліта нашого війська – підрозділи Десантно-штурмових військ будуть переміщені на важливі в оборонному значенні напрямки та райони відповідно до затверджених планів. Як завжди ви відряджаєтесь туди, де найбільш важко, де є потреба вирішувати найбільш складні завдання, де без воїнів Десантно-штурмових військ ніяк», - підкреслив Глава держави.

Верховний Головнокомандувач висловив впевненість у  професіоналізмі, високому патріотизмі та незламності духу українських десантників та побажав успішного виконання усіх поставлених бойових завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень