Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Право на державну службу

Дата: 17.05.2019 11:03
Кількість переглядів: 1491

Фото без описусаме таку назву носить Всеукраїнська інформаційна кампанія, яка  стартувала з 16 травня. В місті Біла Церква захід відбувся на базі Білоцерківського національного аграрного університету. Його мета - популяризація професії державного службовця серед громадян з числа молоді.  

 

До майбутніх випускників звернулися ректор Білоцерківського національного аграрного університету Анатолій Даниленко, керівник міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Олександр Якубенко, голова Київської  обласної  організації «Союзу юристів України»,  голова громадської ради при Київській обласній державній адміністрації Микола Матьора.

Зокрема,  Олександр Якубенко розповів що таке державна служба та які їй потрібні професіонали, хто такий державний службовець, які його роль і місія, чому варто пройти стажування в органах державної влади та як це зробити, як знайти вакансії на посади державної служби та чому слід йти на конкурс, чому державна служба – найкраще місце для старту професійної кар’єри. А Анатолій Даниленко наголосив, що державна служба вимагає високих патріотичних якостей, відповідальності, розуміння соціальної місії працівників держслужби.

В заході також взяли участь, розповіли про свою сферу діяльності та поділилися  успіхом на державній службі  начальник управління адміністративних послуг та державної реєстрації  Білоцерківської районної державної адміністрації Назар Нужда, начальник відділу внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату Білоцерківської районної державної адміністрації Наталія Гончарова.

Зустріч відбулася в режимі конструктивного діалогу. Свої думки щодо професійно-ділових якостей державних службовців, баченням необхідних змін поділися і студенти університету.

Відмітимо, що такі заходи не лише інформативні та цікаві, але й дуже необхідні, адже обов’язково можуть спонукати прийти на державну службу молодих, активних та перспективних громадян.

(фото Т.Сокальської)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень