Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання колегії районної державної адміністрації

Дата: 29.01.2018 11:01
Кількість переглядів: 598

Фото без опису29 січня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур провів засідання колегії Білоцерківської районної державної адміністрації. В числі питань порядку денного: про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності правоохоронних органів на території Білоцерківського району у 2017 році, про підсумки виконання районного та місцевих бюджетів Білоцерківського району за 2017 рік та про виконання виконавчим комітетом Биковогребельської сільської ради делегованих повноважень державних органів виконавчої влади у 2017 році. 

Як повідомив т. в. о. начальника Білоцерківського відділу поліції Головного управління національної поліції України в Київській області Андрій Ткач, упродовж 2017 року на території району було зареєстровано 501 кримінальне правопорушення, у тому числі 11 віднесених до категорії особливо тяжких та 214 тяжкий злочинів. Із розрахунку на 10 тис. населення по району рівень загальної злочинності складає близько 103 злочини, з яких 46 віднесених до категорії тяжких та особливо тяжких. У порівнянні з 2016 роком відбулося зменшення рівня загальної злочинності на 26,8 %, в тому числі тяжких на 27,0 %, поряд з цим збільшилась кількість особливо тяжких злочинів на 22,2 %. За 12-ть місяців 2017 року на території обслуговування Білоцерківського ВП ГУНП в Київській області відбулося 249 масових заходів із значною кількістю громадян. Під час їх проведення порушень громадського порядку допущено не було.
Аналіз криміногенної ситуації свідчить, що кримінальні правопорушення проти власності залишаються однією з найбільш гострих проблем у сфері боротьби зі злочинністю. Зростання рівня злочинності та зокрема, в публічних місцях, свідчить про нагайну необхідність встановлення сучасних систем зовнішнього відеоспостереження та відеофіксації правопорушень, в тому числі у сфері безпеки дорожнього руху, а також встановлення в публічних місцях кнопок термінового виклику працівників поліції. Використання в правоохоронній діяльності зазначеного обладнання дозволить ще більш ефективніше реагувати на повідомлення та допоможе швидше розкривати кримінальні правопорушення, що у свою чергу попередить інші (злочинці як правило вчиняють по декілька злочинів).
За підсумками розгляду вище вказаних питань відповідним структурним підрозділам дано ряд протокольних доручень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень