Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Благоустрій триває

Дата: 16.04.2019 10:58
Кількість переглядів: 635

Фото без описуУ Білоцерківському районі з 18 березня розпочато весняний двомісячник з благоустрою, озеленення та наведення належного санітарного стану в населених пунктах району, який триватиме до 18 травня включно. В рамках двомісячника заплановано ряд заходів із благоустрою населених пунктів району, у яких активну участь беруть колективи навчальних закладів, установ, організацій та пересічні громадяни. 

Слід зазначити, що жителі району активно взялися за наведення порядку і вже чимало зроблено. Зокрема, в ряді населених пунктів прибрано територію в центрі сіл, обрізано дерева та кущі, висаджено нові дерева та квіти, здійснено вивіз сміття, пофарбовано бордюри, електроопори, впорядковано територію кладовищ. Серед найбільш активних громад слід відзначити Пилипчанську, Биковогребельську, Томилівську, Поправську, Вільнотарасівську, Глушківську, Піщанську, Острійківську, Потіївську, Яблунівську, Сорокотязьську Чупирянську, Фастівську сільські та Терезинську селищну ради. 

Втім двомісячник благоустрою триває і запрошуємо усіх жителів району долучитися до прибирання та озеленення свого населеного пункту. Будьмо дбайливими господарями і пам’ятаймо, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень