Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Не погасити пам’яті вогонь

Дата: 10.05.2019 10:58
Кількість переглядів: 1487

Фото без описуПам'ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із фотографій воєнного часу, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики. І саме вона не дає зникнути жодній героїчній сторінці історії перемоги у Другій світовій війні.  9 травня в Білоцерківському районі відбулися урочистості з нагоди 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У всіх громадах району пройшли пам`ятні заходи, у яких взяли участь ветерани Другої Світової війни, представники влади, учнівська молодь та громадський актив. Після офіційної частини до пам'ятників загиблим землякам покладено квіти. Традиційно організовано й святкові концерти, де лунали пісні воєнних років. 

Зокрема, урочистий мітинг відбувся і в селі Потіївка. В числі почесних гостей  - голова Білоцерківської  районної ради Володимир Шевченко, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Толочко, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Людмила Веряскіна, голова Потіївської сільської ради Ольга Бурлака, голова районної організації ветеранів Віктор Рудий, представник благодійного фонду "Фортеця" Володимир Василенко.

Крім грамот та теплих слів подяки, ветеранам вручено і грошову допомогу. Зокрема, Михайлу Тропотязі Віталій Гудзенко передав кошти на придбання слухового апарату. А з районної програми "Турбота" кожному ветерану війни, а їх нині у районі залишилося лише 11 осіб,  буде виділено матеріальну допомогу в розмірі 1 тис.грн. 

Вічна слава загиблим героям і безмежна вдячність усім живим, хто подвигами на фронті та самовідданою працею в тилу наближав довгоочікувану Перемогу, земний уклін солдатським вдовам, які стійко витримали своє важке жіноче горе, щира подяка дітям війни, які виросли справжніми людьми, незважаючи на зруйноване дитинство.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень