Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває оздоровча кампанія для найменших жителів району

Дата: 03.07.2019 10:55
Кількість переглядів: 1103

Фото без описуТриває оздоровча кампанія. Станом на 01 липня охоплено оздоровленням та відпочинком 553 дітей, що становить 14 % від запланованої кількості дітей. З районного бюджету виділено 400 тис. грн. для придбання 52 путівок для дітей пільгової категорії в ДОЗ «Наталія» Закарпатської області, 146 тис. грн. на відпочинок 288 дітей в пришкільних та мовних таборах, а також 110 тис. грн. для придбання 21 путівки для лідерів учнівського самоврядування Білоцерківського району до смт. Воловець Закарпатської області.

Крім цього, три місцеві ради району також виділили кошти на оздоровлення дітей у липні та серпні , а саме: Шкарівська сільська рада (478 500 тис. грн.), Піщанська сільська рада (200 тис. грн.), Острійківська сільська рада (100 тис. грн.). За рахунок коштів державного бюджету через службу у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації вже оздоровлено 22 дітей пільгових категорій до ДП УДЦ «Молода Гвардія» м. Одеса, до ДПУ «МДЦ «Артек» м. Київ; ДОЗ «Зоряний» в смт. Карапиші та в ДОТ «Рассвет» Одеської обл. 

Через центральну районну лікарню оздоровлено 123 дітей диспансерного обліку в санаторіях обласного підпорядкування. Через благодійні організації та за батьківські кошти направлено на оздоровлення 47 дітей.

Додамо, що в 2019 році за рахунок всіх джерел фінансування планується забезпечити оздоровленням та відпочинком 1550 дітей, що становить 40 % від загальної кількості дітей шкільного віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень