Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Адміністративні послуги платникам податків – результати за 5 місяців поточного року

Дата: 12.06.2018 10:54
Кількість переглядів: 606

Фото без описуЗ початку року Центри  обслуговування платників (далі ЦОП), які функціонують при Білоцерківській ОДПІ Головного управління ДФС у Київській області, відвідало 122100 платників податків та громадян. Фахівцями ОДПІ в звітному періоді надано 35496 адміністративних послуг, в т. ч. в травні - 6295.

Найбільша кількість - 12396 (65,1% від загальної кількості послуг) адміністритавних послуг, щодо видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – та 10709 щодо видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Крім того, фахівці Центрів надали:

- 2099 послуг щодо реєстрації платника єдиного податку;

- 2533 витяги з реєстру платників єдиного податку ;

- 1012 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби ;

- 1542 послуги щодо реєстрації книг обліку розрахункових операцій;

- 2050 послуг з реєстрації розрахункових книжок та 467 – з реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та інші.

Великим попитом користуються консультативні та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді та на магнітних носіях, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів, користування електронними сервісами ДФС.

Для зручності платників у ЦОП створено робочі місця, які підключені до мережі Інтернет і дають змогу платникам, які отримали електронний цифровий підпис, формувати та надсилати звітність в електронному вигляді

Білоцерківська ОДПІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень