Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майже 50 мешканців Київської області оздоровилися за соцстрахівські кошти

Дата: 03.08.2018 10:49
Кількість переглядів: 595

Фото без опису47 мешканців Київської області з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва на виробництві чи професійного захворювання побувало у санаторно-курортних закладах України впродовж першого півріччя нинішнього року. Про це повідомив начальник відділу медичних та соціальних послуг управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Віталій Нємцев.

Про їх оздоровлення подбало управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київський області, повністю оплативши вартість путівок.

Всього ж нинішнього року в оздоровницях України заплановано поліпшити здоров’я 156 потерпілих на виробництві та внаслідок професійних захворювань, з недугами органів дихання, опорно-рухового апарату, нервової системи, хребта та спинного мозку, органів зору й травлення, з наслідками опіків. На ці цілі з коштів Фонду буде спрямовано більше 2 млн. гривень.

Зауважимо, що потерпілим надано право самостійно обирати санаторно-курортний заклад відповідно до медичних показань за профілем лікування та в межах граничних розмірів витрат. Здебільшого інваліди віддають перевагу оздоровницям, що розташовані в західних та південних регіонах України.

Серед багатьох завдань, які виконує Фонд соціального страхування України, наданню соціальних послуг відводиться чільне місце, а його реалізація стала відчутним внеском у соціальний захист людей праці та членів їх родин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень