Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жителям району з особливими потребами надають технічні та інші засоби реабілітації

Дата: 19.03.2019 10:43
Кількість переглядів: 566

Фото без описуОсоби з інвалідністю, які проживають на території Білоцерківського району та потребують забезпечення технічними протезно-ортопедичними засобами реабілітації, можуть звертатись із даного питання до управління соціального захисту населення Білоцерківської райдержадміністрації. Засобами реабілітації, зокрема, забезпечуються інваліди, діти-інваліди та учасники АТО, особи похилого віку, ветерани військової служби, органів внутрішніх справ і державної пожежної охорони та інші. 

На початок року до управління соціального захисту населення районної адміністрації надійшло 124 звернення від осіб з інвалідністю на забезпечення технічними та протезно-ортопедичними засобами реабілітації. Укладено 53 договори на забезпечення та оплату протезно-ортопедичних виробів на загальну суму 1247231,95 грн. Профінансовано 299 засобів реабілітації. 

Щоб отримати засоби реабілітації потрібні заява та комплект документів. Обов’язковими є рекомендації, зазначені в індивідуальній програмі реабілітації, висновки лікарсько-консультативної комісії чи військово-лікарської комісії.

14 дітей з інвалідністю, хворих на ДЦП пройшли курси реабілітації в реабілітаційному центрі «Шанс», 1 дитина - в центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів«Промінь» (м. Вінниця).

Фото з відкритих джерел 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень