Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання сесії районної ради: депутати внесли зімни до районного бюджету

Дата: 24.09.2018 10:40
Кількість переглядів: 535

21 вересня  відбулося засідання 23 сесії Білоцерківської районної ради.  В числі питань порядку денного – внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, затвердження статуту опорного навчального закладу Озернянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, надання дозволу на списання комунального майна, яке обліковується на балансі відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації. А ось питання про передачу дитячого оздоровчого закладу «Дружба» із спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності Фурсівської сільської об’єднаної територіальної громади запропоновано доопрацювати.

Що стосується змін до районного бюджету, то за рахунок перевиконання доходної частини районного бюджету за 8 місяців 2018 року запропоновано збільшити доходи і видатки на суму  2945,16 тис. грн., а саме: 

1.1. по відділу освіти – на  726,51 тис. грн

1.2. по райдержадміністрації  — 245,0 тис. грн

1.3 по відділу культури і туризму – 40,0 тис. грн

1.4. по КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району” – 893,0 тис. грн..

1.5. по Центральній районній лікарні – 541,7 тис. грн..

1.6. по управлінню соціального захисту населення – 31,0 тис. грн. на забезпечення соціальними послугами громадян похилого віку, інвалідів, дітей інвалідів, хворих, які не здатні до самообслуговування.

1.7. по відділу з управління комунальним майном на виготовлення технічної документації  – 20,0 тис. грн.

1.8.  по територіальному центру надання соціальних послуг –20,0 тис. грн.

1.9.  на підтримку засобів масової інформації – 71,0 тис. грн..

1.10.  Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів — 100,0 тис. грн.

Надано додаткову дотацію Фесюрівській сільській раді – 30,0 тис. грн.  на придбання та установки твердопаливного котла. За рахунок переданої субвенції від Биковогребельської сільської ради збільшено доходи і видатки на  64,0 тис. грн. для придбання та встановлення електричних конвекторів в дитячому дошкільному закладі с. Бикова Гребля. 

Зменшено видаткову та доходну частини районного бюджету на суму 50,0 тис. грн. по управлінню соціального захисту населення відповідно  додатку 1 «Перерозподіл між місцевими бюджетами Київської області обсягу субвенцій з місцевого бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного палива і скрапленого газу за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на 2018 рік» Розпорядження Київської обласної держадміністрації №462 від 20.08.20188 року «Про перерозподіл обсягу субвенцій між  місцевими бюджетами Київської області на 2018 рік».

За рахунок передачі із загального фонду до бюджету розвитку  спеціального фонду районного бюджету за рахунок перевиконання доходної частини районного бюджету за 8 місяців 2018 року збільшити видатки в розмірі 226,95 тис. грн.  За рахунок субвенції з місцевого бюджету,  за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, відповідно до розпорядження Білоцерківської адміністрації  від 08.08.2018 року № 377, збільшено доходи та видатки спеціального фонду районного бюджету на суму 5312,0 тис. грн. (п’ять  мільйонів триста дванадцять тисяч)  гривень по  КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району”. За рахунок субвенції з Терезинського селищного бюджету на виконання інвестиційних проектів збільшено доходи та видатки на суму 205,0 тис.грн., в тому числі  на програму розвитку системи освіти: для придбання двох інтерактивних комплексів на суму – 120,0 тис.грн. та 85 тис.грн. на придбання альтанки для дитячого садка. 

За рахунок вільних залишків на початок року від надходження коштів від відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва збільшити видатки на 500,0 тис. грн. для надання субвенції Сорокотязькій сільській раді на реконструкцію водойми  з метою захисту від підтоплення території громади с. Сорокотяги.

Також депутати підтримали пропозицію депутата районної ради (фракція ВО «Свобода») Василя Хрика, щодо підняття на будівлі адмінбудинку Білоцерківської районної ради революційного прапора ОУН у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшанування пам`яті героїв.

Додамо, що  під час підготовки до пленарного засідання сесії, відбулися засідання постійних комісій, де були  опрацьовані всі питання порядку денного. Це говорить про злагоджену роботу депутатського корпусу та районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень