Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П.К. Саксаганського відсвяткував 85-ліття з дня заснування

Дата: 08.04.2019 10:40
Кількість переглядів: 448

Фото без описуДнями своє 85-річчя відзначив  Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П.К. Саксаганського. В рамках урочистої програми відбувся святковий концерт з привітаннями від очільника театрального колективу Богдана Пущака, народного депутата України Хвичі Мепарашвілі, міського та районного керівництва, театральних та громадських діячів.

 

Привітати колектив з ювілеєм від Білоцерківського району завітали керівник апарату Білоцерківської райдержадміністрації О.В. Кучер та заступник голови Білоцерківської районної ради А.П. Чичикало. Ольга Василівна із вітальними словами звернулися до працівників театру, побажала творчого ентузіазму, миру, любові і злагоди, втілення найяскравіших творчих ідей, натхнення та процвітання. Вона зазначила, що працівники театру П.К. Саксаганського – це люди, які несуть радість та любов до танцю, співу, слова, до життя, наповнюють будні високими і світлими почуттями. Окрім щирих слів на адресу творчого колективу від райдержадміністрації та районної ради вручено Почесні грамоти та грошові винагороди.

 

Завершилось святкування великою концертною програмою артистів театру. У свої вісімдесят п’ять колектив саксаганців дихає на повні груди, з величезним творчим запалом вдивляється у перспективи і готовий втілювати їх у життя. Він і надалі  здатний дивувати, заворожувати та надихати глядачів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень